Velkommen til Vaksineklinikken

Profesjonelt vaksinasjonstilbud i Bodø

Bestill time

Hvem er vi?

Vaksineklinikken ble etablert i 2002. Vi er en privat, lokaleid klinikk med lokaler i Helseetasjen på City Nord i Bodø. Ansatte hos oss er sykepleiere eller helsesykepleiere som har lang erfaring og høy kompetanse innen vaksinering og reisemedisin. Vi deltar jevnlig på nasjonale og internasjonale konferanser for å alltid være faglig oppdaterte. Vi har deltatt på lærerike studieturer i Thailand og Cuba, samt feltkurs i tropemedisin på Madagaskar. På våre reiser har vi fått erfare hvilke risikoer våre reisende utsettes for, samt hvordan lokalt helsevesen fungerer. Hos oss er du alltid trygg.

Slik gjør vi det

Vi anbefaler, setter vaksiner og gir helseråd etter anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og WHO. Vi gir individuelle anbefalinger til reisende utfra blant annet reisemål, varighet på reisen, standard på reisemålet, opphold i by eller på landsbygd, samt hvordan helsevesenet er på reisemålet.                       

For ansatte i bedrifter eller personer som kan være utsatt for smitte av andre årsaker vurderer vi risiko den enkelte er utsatt for og gir de råd og vaksiner som Folkehelseinstituttet anbefaler. 

Det er ikke nødvendig med resept for å bli vaksinert hos oss. Alle vaksiner registreres i sysvak, sentralt vaksinasjonsregister, slik at den enkelte kan søke opp sine vaksiner på helsenorge.no

Vi har samarbeidsavtale med, og er underleverandør til HEMIS bedriftshelsetjeneste i Bodø.

Vi er med i en samarbeidsallianse for private vaksinasjonsklinikker i Norge – Vaksine1.

Vi er medlem i ISTM, International Society of Travel Medicine.

Logo Hemis Logo Vaksine 1

Våre ansatte

Logo - Vaksineklinikken AS

Berit Evjenth

Daglig leder / helsesykepleier

Ida

Ida Nygård

Sykepleier

Elin

Elin Hansen

Sykepleier

Terje

Terje Tollåli

Lege

Asbjørn

Asbjørn Førde

Styreleder

Kontakt oss

Du bestiller enklest time på vår online booking.